Deze stoomgenerator winnen = tijd winnen!

Stoomgenerator t.w.v. €299,95!

 

Kans maken op deze fantastische Tefal stoomgenerator Pro Express Care t.w.v €299,95? Dat scheelt je voortaan úren!

 

 

Hoe fijn de stoomgenerator Tefal Pro Express Care GV906 is, vertelde onze beautyredacteur Anita hier en hier al. Wij kunnen niet meer zonder. Waarom?

 

  • Strijken wordt opeens een makkie: je hoeft niet meer tien keer over dezelfde mouw heen en weer te gaan, in één keer verdwijnen kreukels als sneeuw voor de zon.
  • De stoomgenerator met het Spiral Protect  System voorkomt vlekken op je kleding. De kalkdruppels worden namelijk allemaal in stoom omgezet waardoor er geen nare vlekjes ontstaan.
  • Praktisch! Want je kunt hem direct opruimen. Door de vergrendeling is de stoomgenerator makkelijk en snel te vervoeren en hoef je niet te wachten tot hij helemaal is afgekoeld. (Natuurlijk moet je hem niet heet tegen dingen aan zetten, maar met ruimte ertussen kan het zeker wel.)
  • We weten allemaal – na al die duizenden reclames – hoe slecht kalk is voor je apparatuur. Door de kalkverzamelaar in de boiler van de stoomgenerator kun je de kalk heel makkelijk verwijderen. Daarom gaat deze veel langer mee en blijft je stoomopbrengst optimaal.
  • Oké, het is misschien even een investering, maar hij is het dubbel en dwars waard. Want strijken kan heel veel tijd kosten, en met de Tefal stoomgenerator ben je echt in een handomdraai klaar. Timemanagement, here we come!

 

Omdat wij deze geweldige uitvinding graag met jullie willen delen, mogen wij een Tefal Pro Express Care weggeven. Wil jij ‘m winnen? Het enige wat je hoeft te doen, is dit: deel en like dit bericht op Facebook en vertel ons onder het bericht waarom jij de gelukkige winnaar zou moeten zijn van deze stoomgenerator. Wie weet, win jij ‘m!

 

Succes!

Actie loopt tot en met 6 februari 2017