Sterren die hun kinderen veel te vroeg (en gruwelijk) verloren

 

Ja, ik weet wat je gaat zeggen: er bestaat geen niet-gruwelijke manier om je kind te verliezen, maar bij celebs lijkt het allemaal met nog meer drama gepaard te gaan dan bij ons.

 

 

 

Ik kijk, zoals je inmiddels vast weet, naar The Real Housewives of Beverly Hills en daar heeft iedereen wel een neefje/nichtje/zus die aan een overdosis is overleden. Ik blijf me erover verbazen. Leef je op de mooiste plek van de wereld in een villa van duizenden vierkante meters met minstens drie Rolls-Royces voor de deur en een inloopkast waarin je kan afdansen, en toch (of misschien juist daarom) ben je zo diep ongelukkig dat je je verliest in drank en drugs. Troost voor ons: zo slecht hebben wij het misschien nog niet. Maar celebs die hun kind te jong verloren, het zijn er veel. Altijd te veel.

 

1. Overleden als gevolg van drugs

 

Bobbi Kristina Brown overleed bijna op dezelfde manier als haar moeder Whitney: in een hotel, in een bad, aan een overdosis drugs. Ze was 22 jaar.

 

Daniel Wayne Smith, de zoon van Anna Nicole Smith, werd maar 20 jaar en kwam aan zijn einde door te veel van alles.

 

Catya Sassoon, de dochter van Vidal Sassoon, ook een meisje dat geen maat wist te houden en haar angsten probeerde weg te drinken.

 

2. Overleden door vreselijke pech

 

Exodus Tyson, de vierjarige dochter van Mike Tyson, speelde op de loopband van haar vader. Op de een of andere manier is er een koord om haar nek geraakt en is ze van de loopband gevallen en toen gewurgd door de draad. Ik vind het zo, zo vreselijk, dit verhaal.

 

Aaren Simpson, de dochter van O.J. Simpson was nog geen twee toen ze verdronk in het zwembad bij hun huis.

 

Kile Glover, de zoon van Usher, was 11 toen hij overleed tijdens een jetski-ongeluk.

 

Conor Clapton, de zoon van Eric Clapton was vier jaar toen hij uit een hotelraam viel en overleed. Eric Clapton schreef er het nummer Tears In Heaven over, dat je hart in twee stukken scheurt als je het beluistert.

 

3. Overleden door zelfmoord

 

Carter Vanderbilt, de zoon van de puissant rijke Gloria Vanderbilt, wierp zichzelf van het balkon van het appartement van zijn moeder op de veertiende verdieping. Er is ook een theorie dat hij in een psychose raakte door het gebruik van een bepaald medicijn en daardoor van het balkon zou zijn gesprongen.

 

Cheyenne Brando, de dochter van acteur Marlon Brando, hing zichzelf op toen ze 25 was.

 

Ook de zoon van Paul Newman, Scott Newman, overleed aan een overdosis die hij, naar men zegt, bewust tot zich zou hebben genomen om zijn leven te beëindigen.

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach