Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 19 november 2018 door Pien

  Ja, helemaal mee eens! Hoort gewoon zo.

 2. 19 november 2018 door Sandra

  Oh, zo ontzettend eens. The only way is up.

 3. 19 november 2018 door Sammie Slang

  Mee eens, heb ik ooit eens tijdens hygienecursus geleerd. Jammer genoeg vergeten waarom.

 4. 19 november 2018 door Tiene

  Ik ook. Kan me er ook heel erg aan ergeren als anderen het anders doen.

 5. 19 november 2018 door Marjolijn

  Ja helemaal mee eens

 6. 19 november 2018 door Marjori Janze

  Vroeger kon het me niet schelen. Maar nu mijn handen zo slecht zijn vind ik het gemakkelijker als het aan de voorkant hangt.
  Maar horen? Is gewoon een persoonlijke voorkeur.

 7. 19 november 2018 door jenny

  ja, andersom is minder hygienisch omdat er evt nog iets aan de handen kan “kleven..:)”en dat komt dan weer op de tegeltjes aan de muur..

 8. 19 november 2018 door Ingrid van Calsteren

  Maakt mij niet uit.

 9. 19 november 2018 door Astrid

  Hoezo Hoort? Je moet gewoon doen wat gemakkelijk voor je is. Of dit nu de voor of achterkant is. Ik kan me wel om andere dingen druk maken!

 10. 19 november 2018 door Mieke Stellingsma

  Heb het als gewoonte altijd naar voren hangen. Het is, denk ik, maar wat je gewend bent en wat voor jou het prettigst voelt. Uiteindelijk gaat het erom dat alles vanachter weer schoon voelt?

 11. 19 november 2018 door Marianne

  Als iemand hem bij mij thuis andersom ophangt, keer ik hem meteen om.

 12. 19 november 2018 door Gerdien Claas

  Papier aan de voorkant is wat ‘handiger’, denk ik. Maar of dat ‘moet’? Alwéér een regeltje! Ik heb trouwens nog nooit een gebruiksaanwijzing op de verpakking gezien, dus…. laat iedereen gewoon lekker aanfakkeren met die rol!

 13. 19 november 2018 door Heleen

  Echt zoveel handiger als ‘ie aan de voorkant hangt, zeker als je bloed aan je handen hebt omdat je net die dag heeeel erg ongesteld bent is het handig als het papiertje dat je kunt pakken ‘vrij’ hangt en je niet tegen de muur aan hoeft te komen (of vooral moet proberen om dat níet te doen) om wc-papier te pakken. En ja je zou de zaken vast zo kunnen regelen dat je wc-papier pakt voor je bloed aan je handen krijgt maar ik vind die dagen al ingewikkeld genoeg.. gewoon wc-papiertje aan de voorkant hangen dus, en als ‘ie niet zo hangt gauw de rol omkeren!

 14. 19 november 2018 door Anoniem

  als je een goede w.c.rolhouder heb komt het niet tegen de muur dus ik hang hem zo op en oh wee als iemand hem anders ophangt draai ik hem terug

 15. 19 november 2018 door Hilma

  Ooit geleerd om hem naar voren te hangen ,dit had inderdaad met hygiene te maken, dan raakte de patiënt in dit geval niet de muur met zijn of haar handen, hihihi. Dus bijna veertig jaar later doe ik het nog zo, en draai ook zeker de rol om als ik het zie.

Comments are closed.