Stelling van de dag

stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 9 december 2018 door Anoniem

  Nee vind dat ik niet .

 2. 9 december 2018 door witchie

  Soms wel, horeca ouders moeten vaak juist IN de schoolvakanties werken (ervaring) en dat kan lastig zijn als zij er eens uit willen. witchie.

 3. 9 december 2018 door Esther

  Het ligt er aan in welk opzicht. Een kind naar huis sturen kan niet zomaar, vrije (studie)dagen ver van te voren aankondigen graag. Maar de ouders (wij) hebben gekozen voor de kinderen en voor werk, dus het is onze uitdaging. Maar accepteer ook dat je op bepaalde momenten geen hulp krijgt als school omdat wij ook moeten werken. De meeste docenten zijn ook werkende ouders!

 4. 9 december 2018 door Janetta

  Een school is een onderwijsinstelling en geen kinderopvang. Margedagen worden ruim van te voren gemeld, maar als een docent ziek is en de school heeft er alles aan gedaan om vervanging te zoeken, wat niet lukt, dan kan de school de kinderen naar huis sturen. Dat is lastig voor werkende ouders, maar uit ervaring weet ik dat het voor de school het allerlaatste is wat ze willen doen…

 5. 9 december 2018 door Jenny

  Nee, vind ik niet!! Misschien ben ik ouderwets maar school is geen kinderoppas.
  Hoorde laatst hier op de radio dat mensen kinderen van 4 naar school sturen zonder dat ze zindelijk zijn. Moet de school doen van die ouders want zij hebben geen tijd?! Ouders hebben voor kinderen gekozen, dus de lusten zowel als de lasten!

 6. 11 december 2018 door Jannie

  half waar. Iedereen kiest voor werk, maar aangezien die vaste baan er niet voor alle of beide ouders inzit, lijkt me dat school met de veranderende maatschappij mee mag groeien.
  Het is anderzijds voor kinderen ook gezond om moeders en vaders te hebben die werken, en soms is het gewoon hard nodig, flexibel als het kan maar anderzijds betaalt de belastingbetaler ook het onderwijs dus …Verder is in Belgie waar meer gefulltimed wordt een kinderopvang na school mogelijk van ca. 1 euro per uur. Dus de overheid kan blijkbaar ook nog iets betekenen op dat gebied. Stem de maatschappij af op werk en school. Ook om gelijkheid van man en vrouw te regelen. Dat voorkomt ook weer armoede, daar profiteren kinderen dan weer meteen van.

Comments are closed.