Stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

 1. 22 december 2018 door Christina

  Waar het vandaan komt maakt mij niet uit. Cadeaus met kerst heb ik altijd veel leuker gevonden dan Sinterklaas. De sfeer met kerst, daar kan niks aan tippen. Zeker geen man die niet bestaat.

 2. 22 december 2018 door Jootje

  Niks alleen Amerikaans aan, de Duitsers doen t toch ook? Daar brengt Santa de kadootjes, hier Sinterklaas, snapt iedereen toch?? En wij doen beide, altijd gedaan, toen we in de USA woonden kregen ze iets kleins met Sint en de kado’s met kerst van Santa. Toen we verhuizden naar de NL net andersom. Vonden ze niks raars aan. Gewoon aangepast naar t land waar we wonen. Moesten er meer doen.

 3. 22 december 2018 door Liesbeth

  Typisch Amerikaans ja, die cadeautjes. En het lijkt wel elk jaar erger te worden. Alles over de top! Kleding, aankleding van het huis, kleding.
  Vooral voor diegene die het met minder moeten doen erg confronterend.
  Maar dat zie je ook bij de cadeau’s van de Sint. De media heeft een groot aandeel hierin.
  En wanneer je cadeautjes geeft of iets gezelligs doet maakt eigenlijk niets uit.

 4. 22 december 2018 door Pido

  Geef kinderen en kleinkinderen een centje, ben net 2 dagen gekeden jarig geweest, cadeautjes genoeg gehad!

 5. 22 december 2018 door sabina

  wel iets Amerikaans ja, wij vieren sinterklaas groot, en met kerst krijgen ze een klein kadotje, niet van de kerstman, maar van mij omdat ik ze lief vind. kerst betekend bij ons thuis ook iets anders dan kados en de kerstman.

 6. 23 december 2018 door Afke

  De kerstman bestaat zeker wel, Christina. Cadeautjes met sinte4rklaas, met gedichten en bij voorkeu ene surprise. Met Kerstmis vieren we wat anders.

 7. 23 december 2018 door Marga

  Ik vindt dat Sinterklaas bij Nederland hoort en dat 1 feest met cadeaus genoeg is. Valentijnsdag mogen ze vsn mij ook wel afschaffen, net xo sls Haloween.

 8. 23 december 2018 door Peet

  Mijn ouders deden al niet aan sinterklaas maar wel aan de kerstman met hun 4 kinderen,Alle 4 hebben we de kerstraditie over genomen ,zo ook onze kinderen.Veel gezelliger met kerst.

Comments are closed.