Stelling van de dag

stelling van de dag

Dit hoorde ik iemand zeggen. Wat vind jij?

 

Reacties:

  1. 15 december 2018 door Elisabeth

    Ieder pondje gaat door het mondje. at zegt mijn moeder altijd en er zit natuurlijk wel wat in. Maar je gewicht heeft met zo veel meer zaken te maken. Je stofwisseling, hormonen en ga zo maar door. Ik kan ook heel goed afvallen. Veel sporten en bewegen en matig en gezond eten ( zo puur als mogelijk, zo weinig als mogelijk suiker en alcohol) en de kilo’s vliegen er bij mij af. Echte. .maar 29% van de mensen die afvallen lukt het om dit gewicht er ook daadwerkelijk af te houden..10% .Ik denk altijd dat ik vol met vetcellen zit en dat iedereen oliebol die ik eet ( heb er net één op) zich bij mij vastzuigt in die cetcellen en weer 100 gram extra gewicht is. Ik kan wel slank worden en blijven maar dan zal ik de rest van mijn leven echt onder een strak regime moeten gaan leven. Mijn vriend eet alles wat los en vast zit en hij wordt alleen naar magerder in de loop der jaren. Kantoorbaan, zit de hele dag op zn kont. Eet dagelijks 10 stukken brood, loop wel 10x op een dag naar de kast voor een snoep je of koekje. Schept zo 3 borden warm eten op. Die heeft geen vetcellen denk ik. En ik…miljoenen

  2. 15 december 2018 door Elisabeth

    Ieder pondje gaat door het mondje. Dat zegt mijn moeder altijd en er zit natuurlijk wel wat in. Maar je gewicht heeft met zo veel meer zaken te maken. Je stofwisseling, hormonen en ga zo maar door. Ik kan ook heel goed afvallen. Veel sporten en bewegen en matig en gezond eten ( zo puur als mogelijk, zo weinig als mogelijk suiker en alcohol) en de kilo’s vliegen er bij mij af. Echter… .maar 10% van de mensen die afvallen lukt het om dit gewicht er ook daadwerkelijk af te houden..10% .Ik denk altijd dat ik vol met vetcellen zit en dat idie vetcellen zich vol zuigen met alles wat ik eet. (Heb net een oliebol ghad dus weer 100 gram er bij Ik kan wel slank worden en blijven maar dan zal ik de rest van mijn leven echt onder een strak regime moeten gaan leven. Mijn vriend eet alles wat los en vast zit en hij wordt alleen naar magerder in de loop der jaren. Kantoorbaan, zit de hele dag op zn kont. Eet dagelijks 10 stukken brood, loop wel 10x op een dag naar de kast voor iets lekkers en schept zo 3 x een bord warm eten op. Nee die heeft geen cetcellen. En ik ? …miljoenen

Comments are closed.