Spaar nu bij Hema voor de stroopwafelkaars

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Sparen voor de stroopwafelkaars van Hema.

 

 

 

Dat HEMA de meest fantastische winkel van Nederlandse bodem is lijkt me duidelijk. Waar anders kun je chocoladebollen met marshmallowscappuccinotompouces en pepernotenbier kopen? Aan het rijtje originele HEMA-producten mag nu een nieuwe topper toegevoegd worden: de stroopwafelgeurkaars.

 

En geloof me: die wil je. Want dankzij deze kaars ruikt je héle huis naar versgebakken stroopwafels. Daardoor ga je wel de hele dag door stroopwafels willen vreten ben ik bang, maar lekker is het wel.

 

Verkrijgbaar voor 100 Hema-punten
Wilde je al gaan rennen naar de dichtstbijzijnde HEMA? Ho! Check eerst even of je genoeg punten op je HEMA-pas hebt staan. Deze limited edition geurkaars is namelijk alléén verkrijgbaar tegen inlevering van 100 HEMA-punten. Je kunt ‘m dus niet zomaar in de winkel kopen of online bestellen. Dat maakt de kaars wel lekker exclusief voor de echte HEMA-fans.

 

Spaar je nog geen HEMA-punten? Via de app of website van de HEMA kun je de pas aanvragen en beginnen met sparen. Let op: de kaars is tot en met 25 december te verkrijgen. Snel sparen dus!

 

Beeld: HEMA

Door: Redactie FavorFlav