Vandaag ben ik Sinterklaas en Kerstman in één

 

Lees maar snel verder, want hier word je vast vrolijk van.

 

 

 

Op m’n verjaardag kwam er een prachtig bloomon-boeket van m’n vriendin. Ooit stuurde ik er haar eentje, toen kende ze bloomon nog niet. Intussen is het bijna een soort gimmick geworden. Ik krijg er een van haar op m’n verjaardag en zij anderhalve maand later weer een van mij. Zaterdagavond was ze bij ons, met haar man.

 

Ik: Heb je al gezien hoe mooi je bos is? Hij staat op de keukentafel.
Zij: O, even kijken. Prachtig. Die bloomon-boeketten zijn altijd zo mooi.
Ik: Het leuke van die boeketten vind ik dat er elke keer iets verandert. Steeds gaat er weer een nieuwe bloem open. En er zit ook altijd iets bij dat lekker ruikt.
Zij: En als er eentje uitgebloeid is, haal je hem eruit en dan heb je nog steeds een mooi boeket.
Ik: En ze blijven heel lang staan, bij mij wel meer dan twee weken.
Haar man: Zeg! Jullie lijken wel zo’n stelletje van die mutsen, zit hier een beetje over bloemen te praten.
We lagen natuurlijk dubbel.

 

Maar mooi dat het waar is. Misschien ken je bloomon al, misschien ook niet, dan is nu je kans om er kennis mee te maken. Ik krijg altijd de persberichten van ze en nu kwam er weer eentje binnen met de nieuwste ontwerpen voor kerst. Je krijgt spontaan de neiging om te verzinnen wat je dit jaar met kerst gaat doen, qua sfeer.

 

En omdat het vandaag pakjesavond is en ik sowieso graag voor Sinterklaas speel, heb ik ze gevraagd of ik iets uit de nieuwe kerstcollectie mag verloten. Mooi dat het gelukt is. Ik kan Sinterklaas en Kerstman tegelijk spelen vandaag. Het grootste boeket dat ze hebben mag ik zomaar weggeven. Frosty Treat heet het. Het boeket doet denken aan een krakende laag witte sneeuw met een zacht winters zonnetje eroverheen. Het is gevuld met luxe bloemen zoals een parelkleurige tuberoos, een dubbelbloemige lelie en een sneeuwwitte hortensia. Het kost €54,95.

 

 

Winnen? Even naar Facebook en een bericht achterlaten. Ik maak de winnaar volgende week maandag bekend, dus hou het goed in de gaten.

 

Succes en een gezellige pakjesavond gewenst. Ik heb ineens ontzettend veel zin in marsepein.

 

Liefs van Franska

Door: Franska

Afbeelding van Franska