Sophia Loren komt naar Netflix

 

Netflix heeft weer een grote naam binnengehengeld. Oscarwinnares Sophia Loren is binnenkort te zien in de Italiaanse film ‘La vita davanti a sé’, wat zich vertaalt als ‘Het leven voor je’

 

 

De trailer is ook al uit en ik kan je vertellen dat dit in ieder geval een film is waar ik heel erg naar uitkijk. Sowieso kan je al bijna niet misgaan met Sophia Loren, maar als ik de plot lees gok ik dat ik maar wat tissues moet inslaan. Dit wordt gegarandeerd huilen.
 

 
Het verhaal speelt zich af in Italië waar Madame Rosa (Sophia Loren), een Holocaust-overlevende, een opvang runt. Op straat wordt zij beroofd door de Senegalese Momo (Ibrahima Gueye) en ze maakt de opvallende keuze om hem in huis te nemen.
 
 

Twee mensen met een volledig verschillende achtergrond, die allebei zo hun trauma’s met zich meedragen. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee en langzaam maar zeker vormen ze thuis een echte familie. Eentje voor op de to-watch-list, deze! Nog eventjes wachten, maar gelukkig niet heel lang: op 13 november staat ie op Netflix.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer