Franska x Olaz 

Slapend mooi worden

 

Mijn oma gebruikte het al, net als mijn moeder. En ook ik ben fan. Voor mij is Olaz al jaren een vaste waarde in mijn badkamerkastje.

 

Van de generaties boven mij leerde ik om al jong te beginnen met een goede huidverzorging. Als ik als klein meisje bij mijn oma logeerde zag ik altijd zo’n vierkant roze flesje Olaz op haar toilettafeltje staan. Dan ging ik stiekem voor de spiegel zitten en smeerde die zachte crème op mijn gezicht.  

 

Sinds mijn achttiende gebruik ik ook Olaz en ben ik als het ware meegegroeid met hun assortiment. Inmiddels is het 2020 en is dit merk nog steeds een vaste waarde in mijn badkamerkastje.
 

In dit nieuwe decennium is retinol het toverwoord tegen huidveroudering. Nou ben ik nogal een nuchter type en geloof ik niet altijd wat er geschreven wordt. Zomaar iets op mijn gezicht smeren is niks voor mij, want verkeerd gebruik van retinol zorgt juist voor irritatie van mijn huid.
 

Ik houd er niet van om erg ingewikkeld te doen met mijn huidverzorging. Allerlei verschillende producten gebruiken is niks voor mij. Ik wil gewoon alles in één potje. Daarom grijp ik graag terug op mijn vertrouwde Olaz. En zij hebben nu de perfecte nachtcrème voor mij gemaakt.
 

Olaz Regenerist Retinol24 heeft het beste van twee werelden in één crème gestopt. Want het stimuleert de celvernieuwing die mijn poriën minimaliseert, met een gladde en stevige huid als resultaat. En omdat het mijn gezicht tot 24 uur lang hydrateert, vermindert het meteen die fijne lijntjes, donkere vlekjes en rimpeltjes. Zo snoep ik dus zomaar een paar jaartjes van mijn leeftijd af.
 

 

Er is een serum voor wat extra aandacht voor mijn huid, een oogcrème die de huid rond mijn ogen weer een frisse blik geeft en een rijke nachtcrème zonder parfum en kleurstoffen, een heel fijne verzorging die ik dagelijks kan gebruiken. Zo word ik dus slapend mooi.

 
Deze eerste nachtlijn van Olaz met retinol is vanaf nu verkrijgbaar. Je moet het misschien, net als ik, eerst maar even zelf proberen om het te geloven, maar dan wil je echt nooit meer wat anders.
 

En niks tegen mijn dochter zeggen hoor. Ze is nu bijna achttien. Stiekem heb ik ook al een potje op haar kamer gezet.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit