Seks in het bijzijn van je huisdier

 

Ken je die scène nog uit Seks and the City waarbij Harry en Charlotte seks hebben terwijl baby Brady (van Miranda) bij hen op de kamer ligt? En wakker wordt?

 

En dat Charlotte een volledige paniekaanval krijgt omdat de kleine jongen de grote jongen van Harry heeft gezien? “Rustig aan,” antwoordt Miranda als Charlotte haar hyperventilerend opbelt. “Hij is negen maanden. Hij weet niet eens waar zijn neus zit.”

 

Seks met kinderen in de buurt is lastig. Als er een baby in de wieg verderop ligt, kun je misschien nog wel wat viezelevozelen onder je dekbed of voorzichtig de zeester uithangen, maar het echte werk, kweenie. Voelt toch wat ongemakkelijk.

 

Inmiddels zijn mijn kinderen in de leeftijd dat we ze zoet kunnen houden met een Harry Pottertje, maar dan is daar ineens de hond. Lig je romantisch verstrengeld op de bank en komt van het een bijna het ander, zitten daar ineens twee van die brave ogen je aan te kijken, met een scheef hoofdje. Dat is een antiafrodisiacum van jewelste. Hier schreef ik trouwens over hoe seks is als je al heel lang bij elkaar bent. 

 

Ik deed een kleine rondvraag op de redactie. Heb je een huisdier? En heb je seks? Dan mocht je in mijn testpanel. Uitkomst van mijn kleine empirische onderzoek is dat niemand seks heeft met het huisdier erbij. Voor het voorspel begint wordt de kleine S in de bench gestopt en na de daad mag hij er weer uit. N is niet welkom bij het liefdesspel maar stel ze komt tijdens de actie binnenlopen, dan wil haar vrouwelijke baas stoppen en haar wegsturen, haar geliefde zal dan echter niet een kleine liefdespauze inlassen om de hond weg te sturen.

 

Een andere collega is leenmoeder van hond S. Ze wonen niet extreem ruim, dus S is overal. Ook als ze naakt uit de douche lopen. Daar vindt haar geliefde het zijne van.

 

 

Weer een andere collega heeft geen hond maar wel katten. Zij stuurt rustig de katten weg voordat het grote beminspel begint. Maar als ze tijdens de daad binnenkomen, tja, wat te doen? Misschien maar lafhartig de andere kant opkijken en hopen dat de kat nooit gaat praten?

 

Ik besloot wat te researchen op internet en kwam natuurlijk op fora terecht. Er is verder niet echt onderzoek gedaan naar de perceptie van seks terwijl je huisdier toekijkt. Wel vond ik het verhaal van een vrouw die serieus met haar man kinderen aan het bakken was. Ineens keek ze naar rechts en zag ze hun lieve labrador naast het bed zitten. Met zijn hoofdje scheef keek hij verwonderd naar alle geluiden die werden gemaakt. Op het moment suprême kreunde haar man en begon hun hond heel vreemde wolvengeluiden te maken. Wat denk je? Zwanger!

 

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach