Schoonmaakslippers van de Zeeman

 

Staat schoonmaken niet bepaald op jouw lijstje van favoriete bezigheden?

 

Heel begrijpelijk natuurlijk, dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat je het zo leuk en makkelijk mogelijk maakt voor jezelf. Daarom moeten we nu heel snel richting Zeeman, want daar verkopen ze nu de allerlaatste Schoonmaakslippers. Die naam alleen al klinkt briljant, en ze zijn ook echt een grote hit: online zijn ze allemaal al uitverkocht.

 

Snap ik ook wel, want ze kosten naar €2,99 per paar, ze zijn in het roze én in het blauw beschikbaar en het zijn slippers waarmee je de vloer kan boenen. Meer info dan dit heb je eigenlijk niet nodig, toch? Mensen zijn echt lyrisch over deze dingen, dus ik ben nu wel heel benieuwd geworden.

 

Gelukkig kun je op de site kijken of ze nog verkrijgbaar zijn in een winkel bij jou in de buurt. Tenzij je gewoon gelijk echt groots wil inslaan, dan moet je even de zakelijke kant van Zeeman benaderen. En daar zit ik nu oprecht over te twijfelen, want niet alleen wil ik er heel wat voor mezelf, ik denk dat je iedereen hier op zijn of haar verjaardag waanzinnig blij mee gaat maken. Lekker bezig, Zeeman.

 

Beeld: Zeeman

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer