Ruiken als Zeeman

 

 

Groot nieuws toen Zeeman met een eigen parfumlijn op de proppen kwam. Hilarisch want genaamd ‘Lucht’ en voor maar €4,99 te koop.

 

Dan ben je toch een dief van je eigen portemonnee als je het niet koopt? Precies. Dat dacht zo ongeveer heel Nederland, want binnen een dag was Lucht vol-le-dig uitverkocht. In alle winkels én in de webshop.

 

Dus van een succes kun je wel spreken, lijkt me. Zeeman heeft dit geurtje zelf ontworpen, waarvan er twee varianten zijn. Op internet waren de lucky few die ‘m te pakken hebben gekregen ook nog eens heel positief over de geur. Move over Armani, Dolce & Gabbana, Hugo Boss en alle anderen: we hoeven jullie lucht niet meer. We willen overduidelijk Lucht van Zeeman.

 

Je snapt waarschijnlijk wel dat vraag en aanbod wat met de prijs kan doen… De parfums van de Zeeman worden inmiddels voor 40 euro op Marktplaats aangeboden. Da’s nog eens een lucratieve business, deze eau de parfum inkopen en ‘m gewoon voor acht keer duurder verkopen. Of het een heel integere business is, dat is natuurlijk een andere kwestie, maar het is in ieder geval duidelijk dat iedereen rond wil lopen ruikend naar de Zeeman.

 

En mensen, het kan weer!. Ze hebben vandaag bekend gemaakt dat op maandag 31 augustus (ja, dat is dus vandaag dus waar wacht je nog op?) vanaf circa 15.00 uur de winkels en webshop weer zijn aangevuld. Ready, set, GO. Op naar de Zeeman.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer