De robotstofzuigers zijn in de aanbieding

 

Echt een waan-zin-ni-ge tip van mij vind ik dit vandaag, al moet ik eerlijk toegeven dat ik er eerst even voor heb gezorgd dat er eentje voor mezelf is besteld, want ik vermoed dat deze heel snel uitverkocht gaan raken…

 

 

 

En volledig terecht, want dit is toch echt de beste uitvinding sinds gesneden brood: robotstofzuigers. Jaahaaa, en ze zijn dus nú in de aanbieding bij Lidl. LOVE IT.

 

De keuze is reuze, maar mijn oog is gevallen op de Vileda Robotstofzuiger, die afgeprijsd is van €219,99 naar €149. Sorry, maar dan ben je toch echt een dief van je eigen portemonnee als je die laat liggen?

 

Er zijn ook een heel aantal van Silvercrest voor een topprijs te bestellen, zoals eentje van €149, maar ook eentje van €159 of €179. Je kan het zo gek maken als je zelf wil dus. En mocht je denken: dat kan toch niet goed zijn voor deze prijs, dan heb je het dus mis, want ik heb eens op de gok bij Lidl een keukenmachine en een wafelijzer gekocht van Silvercrest en dat zijn nog altijd oprecht de aankopen van het jaar. Wat een topdingen.

 

Elke minuut die we winnen aan niet te hoeven stofzuigen is weer pure winst, toch? Doe dit dus vooral jezelf cadeau op de maandag, daar ga je geen spijt van krijgen.

 

 

1. SILVERCREST® Robotstofzuiger met dweil
2Vileda Robotstofzuiger
3. SILVERCREST® Robotstofzuiger
4. SILVERCREST® Robostofzuiger

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer