Zoek de verschillen

 

Bianca draagt haar haar nu los.

 

Bianca: ‘Ik zou mijn haar graag veel vaker los willen dragen, maar het valt van nature naar achteren, waardoor ik het snel in een staart doe. Ook ben ik niet meer tevreden over de kleur, ik vind het te blond en wil weleens wat anders.’

 

Zo kwam Bianca binnen

f10_rob-peetoom_bianca_voor_ap

Dit deed Rob Peetoom

Het haar is korter geknipt en valt nu net over de schouder. Het valt nu veel mooier naar voren en oogt een stuk voller waardoor het makkelijker los te dragen is.

De kleur is een stuk natuurlijker gemaakt met een balayage-techniek. De aanzet is wat donkerder gemaakt met hier een daar lichte accenten in de contour, dit geeft een natuurlijk en fris effect.

 
Hoe?

Dit zijn de producten die zijn gebruikt voor het haar van Bianca.

f10_rob-peetoom_bianca_redken-heat_ap

REDKEN Heat Design zorgt voor langdurige volheid en kun je eindeloos restylen. REDKEN Iron Shape is een beschermende en herstellende hitte spray voor alle haartypen. Allemaal te koop bij Rob Peetoom
 

f10_rob-peetoom_bianca_na_ap1

En het resultaat? 

Bianca: ‘Ik wilde graag wat meer volume en een natuurlijke kleur in mijn haar, maar tot mijn verrassing kreeg ik hier een totale metamorfose.’

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Phoebe de Winter, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas