Zoek de verschillen!

 

Michelle: ‘Ik wil wel weer een keer wat anders, mijn haar zit nu al een tijdje hetzelfde. Ik zou graag weer iets sprankelends willen, en dit is het moment ervoor. Ik wil er fris uitzien en ready voor de zomer. Ik laat me helemaal verrassen! Een ding: als het maar niet te kort wordt.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dat een foto en je gegevens toe naar robpeetoom@franska.nl, wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier. 

Dit deed Rob Peetoom

Michelle krijgt een shaggy haircut; dé trend van 2017. Ze heeft nu erg korte lagen en daar moet eerst wat meer balans in komen, dus maakt Rob Peetoom het haar eerst een stukje korter. Ook wordt Michelles pony meer naar voren gelegd om meer volume aan de zijkanten te creëren. Ze krijgt hiermee een lekker bewegelijke look, en kan daarnaast ook andere dingen met haar haar doen.

De kleur van het haar wordt ook aangepakt: het wordt wat lichter met highlights en balayage. Dit geeft meteen een frissere uitstraling en past beter bij de toon van Michelles huid. Ook zorgen de kleur en de coupe ervoor dat Michelles gezichtsvorm – die nu best lang lijkt – wat minder lang oogt.

 
Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Michelle zijn gebruikt: Velvet Gelatine 7 van Redken: hiermee krijgen de aanzet en punten van het haar stevigheid en het zorgt voor hittebescherming. Daarnaast is Diamond oil van Redken gebruikt voor extra hittebescherming en voor een mooie glans. De producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 
De make-up

Omdat Michelle een bril draagt, is het mooi haar ogen meer te laten spreken. Hiervoor is de bovenkant van haar oog wat donkerder gemaakt en zit er geen mascara op haar onderwimpers. De wenkbrauwen zijn ook wat extra aangezet (INGEbrows-poeder medium brown).

Michelle draagt Ellis Faas foundation S102L; deze vloeibare foundation is fijn voor een droge huid.

 

En het resultaat?

Michelle: ‘Ik ben echt superblij met mijn haar. Vooral de kleur vind ik echt fantastisch en het past ook supermooi bij mijn huid, heerlijk zomers. Fijn dat ik het ook goed op verschillende manieren kan dragen.’

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Sanne Brands, Make-up: Sarah Bruijnzeel en Phoebe de Winter, Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas