Prinses Alexia staat in het theater

Dat deze prinses graag in de belangstelling staat, is geen geheim. Maar dan het liefst bij dingen die ze zelf uitkiest. Want het is al lastig genoeg om een puber te zijn. Kun je nagaan, als iedereen altijd maar over je schouder meekijkt en een mening heeft.

 

Alexia houdt heel erg van zingen. Volgens kenners heeft ze ook echt talent. Hoe leuk zou het dan ook zijn als ze mee kon doen aan The Voice Kids.

 

 

Maar voor het zover is, schitterde ze laatst in de schoolmusical Mama Mia. En dan niet zomaar in de muffe gymzaal van de school. Nee joh, ze stond op het toneel van Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. Daar had ze weliswaar geen hoofdrol te pakken, maar wel alle aandacht van haar vader en moeder, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. En van haar zussen natuurlijk.

 

 

Leuk toch, dat ze er zo van geniet om in de spotlights te staan? Het lijkt me namelijk best wel lastig om de zus van de kroonprinses te zijn. Alle aandacht gaat altijd maar naar je oudste zus. En jij bent die eeuwige nummer twee. Of misschien vind je het eigenlijk wel best zo. Kun je lekker je eigen gangetje gaan en wordt er niet zo op je gelet. Heeft ook weer zo z’n voordelen, nietwaar?

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit