Prins William en zijn Kate delen deze schattige familiekiekjes

kate en william

 

En weer staan de Britse prinsjes met blote knietjes op de foto en dit is waarom

 

 

Afgelopen zondag was het Moederdag in Groot-Brittannië en om alle moeders in het zonnetje te zetten plaatsten prins William en zijn vrouw Catherine deze schattige kiekjes van hun gezin op hun Instagrampagina. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Matt Porteous, die overigens niet alleen huisfotograaf van de prins en prinses is maar ook bekendstaat om zijn foto’s van wilde dieren.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

Op deze gezellige foto zie je prins George, prinses Charlotte, prins Louis en de princess of Wales, chic tot in haar kleine teen, samen op de takken van een boom op het landgoed Sandringham in Norfolk. Lekker relaxed zoals het hoort, met moeder Kate in een spijkerbroek en witte gympies en haar kinderen allemaal in korte broek. Je zou bijna denken dat het hier om normale kindertjes gaat, maar dat is natuurlijk niet zo.

 

Deze prinsjes lopen altijd in een korte broek. Weer of geen weer: als de mussen van het dak vallen of als het een typisch Britse koude en druilerige dag is, we zien die knulletjes altijd met blote knietjes. Ik vind het bijna zielig, maar het is in hun kringen doodnormaal. De upper class doet niet anders. Ook op de preppy kostscholen, waar deze kinderen vaak naartoe gestuurd worden, dragen de jongens tot ze een jaar of acht zijn iedere dag, weer of geen weer, een korte broek met kniekousen.

 

Prins George wordt in juli van dit jaar tien, misschien mag ie dan eindelijk een spijkerbroek aan, net als zijn moeder?

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit