Joepie, ik rook je

 
 

Toen ik van de redactie van Ariadne naar die van TIP Culinair was verhuisd, kwam ik soms nog langs op m’n ouwe plek. Je denkt altijd dat je als baas beter weg kunt wezen, maar blijkbaar misten ze me toch een beetje. In elk geval die ene, die zei dat ze blij was dat ze m’n geurtje rook, omdat ze toen wist dat ik in de buurt moest zijn. Ik had in die tijd een geur die nog niet in Nederland verkrijgbaar was: DKNY. Ooit wel aan gesnuffeld in een winkel in New York, maar ja.. Ping, ping. Te duur. Kreeg ik hem zomaar opgestuurd door een vriendin die in Amerika woont. En had ik dus iets wat niemand toen nog had. 

 

Een geurtje is zo leuk eigenlijk. Het past bij je of niet en het ruikt stiekem ook nog eens bij iedereen een beetje anders. Dus de ingepakte parfums die wij op de redactie hebben staan en die we verloten moeten nog maar afwachten hoe ze straks gaan passen. Jij ook. Want ik weet echt niet meer wat er in de doosjes zit. Durf je de gok aan? Laat dan vandaag even een berichtje achter op onze Facebookpagina. Of (als je geen Facebook hebt) mail je naar info@franska.nl

 

Wie weet ben jij straks de gelukkige

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.