Op je 50e ben je op best, echt!

 

Laat niemand je iets anders wijsmaken: eenmaal 50 jaar ligt de hele wereld – inclusief heel veel leuke en mooie mensen – nog aan je voeten.

 

 

Samen van het leven genieten, is iets wat zeker in coronatijden nog extra speelt.

 

WIE SINGLE IS OP ZIJN 50E HOEFT NIET TE TREUREN, WANT DIT IS EEN LEEFTIJD WAAROP JE VAAK VEEL BETER WEET WAT JE WILT.

 

Beter in elk geval dan toen je nog een kuiken van 21 was. Weet je het nog? Onzeker en bleu ontbraken vaak de moed en de woorden om een vrouw aan te spreken. Hoe anders is het als je eenmaal gerijpt, gepokt en gemazeld bent op relatiegebied.

 

Steeds meer vijftigplussers vinden hun liefde online. Onderzoek onder bijna 500 50plussers toont aan dat 1 op de 3 singles boven de vijftig online date. Vijftigplussers zijn ondernemend en staan open voor nieuwe ideeën. Ze zoeken een partner met wie ze hun passie kunnen delen en samen van het leven kunnen genieten.

 

Man, nu kan het juist…

 

 

50+ datingservice Ourtime omarmt de energieke generatie 50+ daters en lanceert een reclamecampagne rondom ‘love sunday’, dé zondag tijdens het dating piekseizoen waarop de meeste single Nederlanders zich aanmelden voor een datingsite. Met de slogan ‘Samen van het leven genieten’ richt de datingservice zich op de levenslustige vijftigplus singles in Nederland. Voor dit jaar is er voor een tv-spotje gekozen met een knipoog richting de ‘nouvelle vague’ filmstijl.

 

Online daten en je interesses delen is al lang niet meer alleen voorbehouden aan jonge mensen. 50plussers zijn net zo connected en durven meer dan ooit.

 

Op je 50e ben je op je best. Wacht niet langer en ontsteek het digitale vuur!

 

 

Door: Redactie Falder