Op deze datum geeft Diana Ross een concert in Amsterdam

 

79 jaar is ze inmiddels, maar ze speelt alle concertzalen van de wereld nog steeds moeiteloos plat…

 

 

 

Zet 12 oktober maar vast in je agenda want dan komt de diva der popdiva’s naar de Amsterdams Ziggodome. Diana Rosse herself geeft dan een concert als onderdeel van haar wereldtournee ‘and she is still very much alive and kicking. ’Want toen ze vorig jaar tijdens het North Sea Jazz Festival op het podium stond was ze weliswaar niet altijd meer helemaal toonvast, maar ze speelde met haar wervelende persoonlijkheid en talloze hits moeiteloos de zaal plat.

 

 

En dat ze echt niet alleen voor de fans van vroeger speelt bleek wel toen ze vorig jaar op het Britse Glastonbury Festival een optreden gaf. Niet alleen puilde het festivalterrein uit van de bezoekers, thuis zaten er miljoenen mensen via de televisie-uitzending van de BBC mee te kijken.

 

 

Wist je trouwens dat ze ondanks haar enorme hoeveelheid hits weliswaar 12 keer voor een Grammy Awards werd genomineerd, maar er nooit eentje won? Toch laat ze wereldsterren als Beyoncé (die er 32 mee naar huis mocht nemen) Adele (16 stuks) en  Taylor Swift ( die er 12 in haar prijzenkast heeft staan) moeiteloos achter zich want ze  is volgens het Guiness Book of Records nog steeds de meest succesvolle vrouwelijke artiest aller tijden.

 

 

Dus heb je zin in een avondje onvervalste glamour en meezingers als het prachtige Theme from Mahogany, Upside Down, I’m coming out, Reach out and touch (somebody’s hand) en nog zoveel meer? Zorg dan dat je morgen, vrijdag 16 juni, om 10.00 uur achter je computer zit, want dan start de voorverkoop.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit