Om zelf te testen: het beste van het beste onder de gezichts-behandelingen

Je weet pas welke mascara het aller-allerbeste is na een dag dragen. Je weet pas welke madeleines het lekkerst zijn na er eentje geproefd te hebben.

 

 

Je weet pas of je de ware liefde gestrikt hebt bij die eerste kus. Soms moet je iets proberen voor je het zeker weet, zo werkt het ook met je nieuwe favoriete gezichtsbehandeling.

 

Als ik je zeg dat er een product op de markt is dat professionele gezichtsbehandelingen geeft maar dan gewoon bij jou thuis, dan wil ik zelf meteen weten wie, wat, waar, wanneer, waarom en het liefst ook snel een beetje. Het kan, want onze favoriet FOREO opent een pop-up shop in Den Haag waar je alles zélf mag proberen en dat betekent dat je al die award-winnende technologie mag gaan ervaren op je eigen huid. Dit is de kans om zelf die revolutionaire LUNA 3 plus te testen die 99,5 procent van al het vuil, die make-upresten en dode huidcellen op een ultrazachte manier van de huid verwijdert door de unieke pulserende beweging en die óók nog eens anti-aging is. Of juist die professionele gezichtsbehandeling van de UFO 2, die je huid met een sessie van slechts twee minuten in topconditie krijgt. Oh, en wist je dat de LUNA 3 plus ook massages geeft? Just saying.

 

 

Terug naar dat zelf proberen op locatie, want je mag uit vijf behandelingen kiezen: Get the Basics Right, Pore Minimizing (wie wil dat nou niet?), Ageless Workout (ook niet verkeerd), Acne Clear-up of de Hydratation Boost. De beauty advisors van FOREO geven je vervolgens na de behandeling op maat gemaakt advies, zodat je exact weet of de BEAR, UFO 2 of LUNA plus 3 bij jouw huid past. Wel zo handig. Als je jezelf na de behandeling nog even op de kiek zet met de FOREO bathtub en dat deelt op social media, ding je automatisch mee naar een prijs van meer dan €1000,- in waarde. 

 

 

Oké, ik snap het als het je allemaal wat te veel wordt en je al met één been onderweg bent, dus ik herhaal nog even de belangrijkste info voor je. De Bijenkorf in Den Haag, een pop-up shop van onze lievelings FOREO, open van 27 oktober tot 21 november 2021. Oh, en de eerste 100 gelukkigen die een treatment krijgen gaan met een gratis LUNA play naar huis. Had ik dat al gezegd?  

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach