Obama deelt zijn Summer Playlist van 2021

 

Even serieus; Obama blijft toch de leukste president die Amerika heeft gehad? Los van de beslissingen en wat hij wel of niet heeft bereikt bedoel ik dan hè.

 

 

 

Puur als persoon. Deze man komt zó sympathiek over. Volgens mij is hij ook nog hartstikke grappig en gevat, mega intelligent én hij heeft een goede muzieksmaak. Hoe ik dat laatste zo zeker weet? Nou, omdat hij zijn eigen Summer Playlist heeft gemaakt. Hoe hilarisch is dat?

 

En ik kan je vertellen, er zit voor ieder wat wils bij hoor. Grote hits zoals Leave The Door Open van Bruno Mars, maar ook artiesten als Bob Dylan zitten erbij. Nog verrassende artiesten? Oh ja zeeeeeker. Blijkbaar gaat Obama in zijn vrije tijd los op niemand minder dan Rihanna. HAHA. En Drake. Sza. Jay-Z. Oké, en The Rolling Stones en Joni Mitchell — maar dat verbaast me niet echt.

 

Hij publiceerde zijn ultieme summer playlist op Twitter, maar no worries: je hoeft ‘m niet zelf op Spotify helemaal samen te stellen. Ook dat heeft Obama al voor je gefixt. Thanks, Obama. Klik maar even op deze link of zoek zelf in je Spotify naar Obama’s Summer Playlist 2021 en klaar is Kees.

 

Dat Obama een goede muzieksmaak heeft, dat had ik wel verwacht. Maar dat ik deze zomer alleen maar zijn favorieten ga draaien, dat dan weer niet per se. Dus denk daar maar aan de volgende keer dat je Rihanna even op maximaal volume opzet. Asociaal? Helemaal niet. Doet Obama ook.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer