Welke kleur wordt het dit seizoen?

 

Sonja: Als ik in gesprek geraakt ben met onbekenden en we onze beroepen aan elkaar vertellen, dan krijg ik negen van de tien keer de vraag wat de trendkleuren voor het interieur zijn voor het komende seizoen.

 

Meestal zeg ik dan zoiets als: ‘Kies gewoon de kleur waar jij je het prettigst bij voelt.’ Lekkere dooddoener, denken ze waarschijnlijk, maar eigenlijk zijn trends niet om je aan te houden maar vooral om je door te laten inspireren. Is grijs niet je kleur? Smeer ’m dan ook vooral niet op je muur, waarom zou je? Maar oké, ik kan natuurlijk heel goed uitleggen wat de trend wordt en welke kleuren daar uit komen. En ben je dol op verandering in je huis, dan is dit kleurpalet voor de winter echt een musthave want: trend!

 

 

 

Met dit kleurpalet hoef je alleen nog maar naar de winkel te gaan. Alle kleurnamen staan erbij, dat kan niet verkeerd gaan. Eerder schreef ik al over de kleur Marsala die je hier zo aan toe zou kunnen voegen. Hij past er perfect bij. Kijk maar naar die poef, staat geweldig en knalt er lekker bij. Het verschil met de Marsala-trend zit ’m nu in de combinatie met oudroze tinten zoals deze plantenbak of het prachtige art deco kamerscherm die je heel mooi ton sur ton kunt toepassen. En die RAL 9010 kleur is die mooie tint wit. Dat is altijd goed in combinatie met wat je maar wilt. Iedere keer weer zorgt-ie voor een frisse touch zonder koud of kil te zijn.

Wat vinden jullie van deze trendkleur? Of heb je thuis een nog veel mooiere kleur uitgekozen waar je helemaal weg van bent? Zet een foto op Facebook van jouw interieur, dat vind ik leuk om te zien!

 

 

 

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, is een bescheiden foodlover en tuiniert graag zonder groene vingers. Denkt altijd aan die roze olifant en is dol op magazines en mooie uitzichten. 

Fotografie: Ferm Living