Marsala in je huis in plaats van in je glas. Of allebei, da’s helemaal genieten! Voor de duidelijkheid, ik heb het over de kleur marsala, een diep wijnrood dat mooi combineert met nudetinten, grijs en roze.

 

Net als de Siciliaanse wijn Marsala is deze smaakvolle tint stevig en stijlvol. Marsala voegt elegantie toe aan elke kamer, Het is rijk en aards, en matcht zowel met accessoires als met geverfde muren.

 

De kleur marsala wordt nog intenser als je ‘m toepast op oppervlakken met grovere structuur, zoals een fluwelen kussen, een wollig tapijt, gecapitonneerde bank, ruwe poefjes of geweven plaids. Meer inspiratie? Kijk dan hier

 

P.S. In 2015 was marsala al populair omdat Pantone de kleur uitriep tot de Kleur van het jaar. En nog steeds is-ie te vinden bij veel interieurmerken. Een echt blijvertje, dus. Bij Pantone kunnen ze het weten; daar werken de echte kleurexperts. (En dat word je niet zomaar, kijk maar hier .)

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Louise Roe , Hskjalmp