Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, maar dan heb je wel wat…

 

Regelmatig vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze keer over het effect van de Restylane Skinboosterbehandeling. 

 

 

Waarom doe ik toch zoveel moeite om die rimpels buiten de deur te houden, vraag ik mij bij elke behandeling af. Deze keer heb ik een ‘Restylane Skinbooster behandeling’ getest bij Tha-In Clinics. Ik moest wel even slikken toen ik hoorde met hoeveel prikken deze behandeling gepaard gaat en wat het kost. Maar in mijn strijd tegen de rimpels heb ik zelfs al die prikken er wel voor over. 

 

De behandeling bestaat uit twee fases:

Fase 1: injecteren van de restylane hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag om de grove rimpels aan te pakken en te vitaliseren.

 

Fase 2: medisch needling waarbij kleine gaatjes in de huid worden geprikt en de hyaluronzuur serum Skinceutical hydrating b5 in de huid wordt geponst.

 

Voor het beste resultaat kun je je huid daarna het beste behandelen met anti-agingproducten van Skin Ceuticals. Dit is een geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund, maar niet echt goedkoop is. 

 

De Restylane Skinbooster behandeling heb ik getest bij Tha-In Clinics en kost € 300.

 

Na de behandeling voelt je huid een beetje branderig aan. De pijn is absoluut draagbaar, maar zit op sommige momenten wel tegen de pijngrens aan. Het branderige gevoel is na een dag verdwenen.

 

En oeh-la-la wat was ik blij na een paar dagen. Kijk snel hoe de behandeling eruit ziet.

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel -en zeker ook wat niet- werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

Witte balk met bol Anita

`