Franska is door het dolle heen

 

Ik zit nu naast Franska op de redactie en ze is helemaal door het dolle heen. Waarom snapte ik niet helemaal, maar ik was toch even nieuwsgierig. Haar lievelingswinkel komt naar Nederland! Ze kan niet wachten. Ik ging dus toch maar even doorvragen, want misschien moet ik daar binnenkort ook even heen. 

 

De Japanse winkel Uniqlo komt naar hartje Amsterdam! En wat het nog leuker maakt, is dat alles superbetaalbaar is en ze de fijnste basics hebben. Zo fantastisch, want ze hebben dus alles in elke kleur en maat. Hier moet je dus een kijkje gaan nemen. Franska heeft mij namelijk al overtuigd. Én ze heeft me nu dus ook aangestoken met haar enthousiasme over deze winkel. Alvast wat ruimte vrij maken in mijn kast dan maar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.

 

 

Beeld: Uniqlo.com

Uniqlo_be 

Racked

greenbergfarrow