Wentelteefjes 2.0

 

Dit heb je nodig:

  • 4 dikke plakken suikerbrood
  • 1 ei
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 125 milliliter melk
  • 4 plakken bacon
  • 1 eetlepel maple syrup
  • boter

 

 

Zo maak je het:

Meng het ei met de melk, vanillesuiker en kaneel in een diep bord of schaal. Laat het suikerbrood hier vijf minuten in weken. Zet ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur en laat de boter smelten. Leg het suikerbrood in de pan en bak 3 minuten per kant of tot het ei net gestold is. Doe de bacon in een andere pan en bak tot het krokant is.

 

Leg de wentelteefjes op een bord met de bacon erop. Bedruip met maple syrup, kruip op de bank en geniet van je eigen kookkunst. Top eventueel af met wat stukjes banaan voor de vitamientjes.

 

 

Eet smakelijk!

 

 

Door redactie Favor Flav

Beeld: bettyskitchen