Harry en Meghan so far: moeder in huis, bonje met bestie en heimwee

 

Als het al een sprookje is, dan zijn Harry en Meghan nog niet bij ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ beland, want rimpelloos is hun hofvijver nog niet.

 

Harry zou zich vervelen in LA, hij heeft nu geen baan, geen ritme en ook zou hij zijn familie en vrienden missen. Meghan zou haar moeder bij hen in huis hebben genomen (ze hebben een optrekje van 18 miljoen, dus ze kunnen elkaar privacy gunnen) en ook behoorlijk in zichzelf gekeerd zijn. Mogelijke reden daarvoor is dat Meghan voelde dat ze zich moest distantiëren van haar beste vriendin en vertrouwenspersoon (en getuige op haar huwelijk) Jessica Mulroney nadat zij een verzoek om deel te nemen aan een antiracismebeweging had genegeerd.

 

Ook is er vorige week een nieuw boek verschenen waar Meghan er ook niet op haar voordeligst in naar voren komt. Zo zou zij op de trouwdag van prinses Eugenie het nieuws naar buiten hebben gebracht dat zij en Harry een kind verwachten en daarmee de bruid van spotlight in de schaduw parkeerde. Harry zelf zou zich zo ongemakkelijk hebben gevoeld met de hele situatie dat hij de bewuste bruiloft eerder zou hebben verlaten.

 

Reden waarom Meghan dit gedaan zou hebben zou zijn omdat de tiara die zij niet mocht dragen op haar huwelijk wel door Eugenie gedragen werd.

 

Ik vind het allemaal maar wat en hoop zoals altijd dat het niet waar is en dat Meghan en Harry intens gelukkig zijn. Maar ik vrees toch dat waar rook is zich vuur bevindt.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach