Miljuschka maakt er samen met Wehkamp weer een feestje van

 

 

 

Als er iemand is die weet hoe je het leven moet vieren dan is het Miljuschka Witzenhausen…

 

 

Met de lekkerste gerechten (haar Oreo Cheesecake is om te huilen zo lekker), goudeerlijke verhalen over haar hectische leven en realistische foto’s over hoe echte vrouwen eruitzien is Miljuschka een verademing op de sociale media.

 

Van haar geen plastic-fantastic-plaatjes waarop het leven haar alleen maar toelacht, ze deelt juist hoe ook haar dag af en toe behoorlijk uitdagend kan zijn. Na een verdrietige scheiding heeft Miljuschka zichzelf een nieuw leven cadeau gedaan. Door keihard te werken is ze nu een succesvolle ondernemer, maar ook nu gaat niet alles alleen maar over rozen. Ze heeft soms slapeloze nachten over haar dochter Felina die een zware vorm van epilepsie heeft. En haar moeder Astrid zit al jaren ondergedoken omdat ze sinds de getuigenis tegen haar broer, topcrimineel Willem Holleeder, haar leven niet meer zeker is. Maar Miljuschka hangt iedere dag opnieuw de slingers op.

 

Met haar flamboyante verschijning is ze voor haar 800.000 volgers op Instagram een ware bron van inspiratie want ze deinst er niet voor terug om zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven.

 

Juist om vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn; jong, oud, lang, klein, een rolletje meer of minder, ieder lijf mag er zijn.

 

Haar volgers vroegen haar vaak waar ze haar kleding kocht en dat inspireerde Miljuschka vorig jaar om in samenwerking met Wehkamp een eigen kledinglijn te maken. Dat was een megasucces, zo groot zelfs dat de website van Wehkamp een paar uur uit de lucht was.

 

Vandaag lanceert Miljuschka een nieuwe collectie, geïnspireerd op de Nederlandse natuur, Amsterdamse grachten en onze oud-Hollandse Meesters. Naast prachtige jurken heeft ze ook jassen, gilets en een beeldige kimono ontworpen met prints van schilderdoeken uit het Rijksmuseum. Dit werd gevierd met een heerlijk feestje in het Amsterdamse Conservatorium Hotel waar de tafels uitbundig gedecoreerd waren en ieder gerecht een spektakel op zich was. Dat is haar wel toevertrouwd natuurlijk.

Vanaf vandaag is de nieuwe kledingcollectie verkrijgbaar voor alle vrouwen van Nederland. Te bestellen van maat 34/36 tot en met maat 56 op Wehkamp.nl. Ik zou maar gauw gaan kijken als ik jou was want voor je het weet is deze fantastische collectie weer uitverkocht!

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit