Midden in het Groene Hart en ook vlakbij allerlei stads vertier

 

Hebben we weer iets heel leuks te vergeven

 

 

Boskoop, want daar gaat de reis naartoe, ligt supercentraal midden in het Groene Hart. Dat betekent aan de ene kant natuur te over – met dientengevolge ook volop fiets- en wandelmogelijkheden – en aan de andere kant Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Gouda op een steenworp afstand, waardoor ook cultuurliefhebbers en levensgenieters hier hun hart op kunnen halen. 

 

B&B Spoelhof, het eindpunt van de reis, bereik je via een pittoresk ophaalbruggetje waarna een oase van groen wacht. 

 

 

 

 

 

 

Alle drie de fijne B&B-kamers kijken natuurlijk op dat groen uit – het Groene Hart weet je nog wel? – en verder zijn de kamers warm, comfortabel en modern, terwijl de sfeer van weleer nog goed voelbaar is. En uiteraard is er voor elke kamer ook een eigen badkamer én een eigen ingang waardoor privacy gegarandeerd is. Het uitgebreide ontbijt, met tal van streekproducten, wordt geserveerd in de fraaie gemeenschappelijke ruimte. Maar op mooie dagen staat de veranda met uitzicht op de tuin daartoe ter beschikking en wordt er lekker buiten gegeten. In het groen inderdaad!

 

Lijkt het je wel wat, om hier een keer uit te zijn? Met alle voordelen van dien? Eén overnachting voor z’n tweetjes mogen we weer weggeven, dus wie weet.

 

Veel plezier alvast! 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij B&B Spoelhof telefoon + 31 172 210070 of +31 6 53142216.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans