Meghan Markle en Kate Middleton gaan samenwerken

 

 

Whuuut? Is de strijdbijl dan toch écht begraven?

 

 

 

Misschien was er een oceaan tussen deze twee nodig om het een beetje te kalmeren allemaal, maar het is dan toch echt zover: Meghan Markle en Kate Middleton gaan samenwerken. Voor Netflix. En nee, dit is geen 1-aprilgrap.

 

Vorig jaar september sloten Meghan en Harry al een deal met Netflix, dus dat ze aan de slag gaat voor de streamingdienst is niet echt een verrassing. Maar dat schoonzus Kate ook gaat meewerken aan het project, dát zagen we niet echt aankomen.

 

Het zou gaan om een serie waarin het liefdadigheidswerk van Kate centraal staat. Dat is ook meteen het enige wat erover bekend is, dus het blijft allemaal nog lekker vaag.

 

Een titel, releasedatum of verdere info; niks is nog duidelijk, behalve dat die samenwerking er dus echt wel van gaat komen. Ik voorspel alvast dat de Britse media hier heel veel van gaan vinden. Volgens mij kan Meghan daar nog steeds weinig goed doen, dus dit zal daar ook wel weer de voorpagina halen.

 

Wat ik me wel afvraag is waar de andere projecten voor Netflix blijven van Meghan en Harry? Ze hebben een meerjarig contract getekend bij hen, maar tot nu toe is er nog niets vanuit de twee uitgekomen. Ik hou toch ijdele hoop voor een biografische film à la The Crown, maar ik gok zo maar dat dat nooit gaat gebeuren. Helaas.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer