Meghan en Harry krijgen eigen realityserie

 

Even tussen al het nieuws van de persconferentie door, want we hebben ook behoefte aan luchtige nieuwtjes.

 

 

Vandaag heb ik in die categorie een nieuw gerucht rondom Harry en Meghan: ze zouden een realityserie krijgen. Misschien heb je al meegekregen dat ze een gigantische deal met Netflix hebben gesloten, van 150 miljoen dollar. Geen misselijk bedrag. Het eigenlijke plan was om vooral documentaires en films te maken over de goede doelen waar de twee zich voor inzetten, maar daar ziet Netflix uiteindelijk niet echt heil in.

 

Want voor zo’n gigantisch bedrag willen ze natuurlijk successen krijgen. En tja, documentaires over een betere wereld en goede doelen… Die slaan meestal niet het allerbeste aan. In ieder geval niet zo goed als realityseries, en dat is dus wat ze nu hebben voorgelegd aan Harry en Meghan.

 

Die zouden het wel zien zitten — vooral Meghan — omdat ze wel zelf aan het roer mogen staan. Zo kunnen ze mensen een kijkje in hun leven geven, maar wel precies laten zien wat ze zelf willen en vooral zichzelf over laten komen zoals zij dat willen. Meghan is niet bij iedereen even geliefd, zeker niet bij het Britse volk, dus zij zou dit als een kans zien om wat aan imagoherstel te doen.

 

Heel eerlijk? Ik zou wel gaan kijken hoor. Ook al krijgen we niet de volledige ‘reality’ (dat lijkt me tenminste, als zij alles zelf mogen bepalen), ik ben wel benieuwd hoe hun dagelijks leven eruitziet.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer