Een goede­morgen voor jou

 

Precies een week geleden kwam ik terug van een heerlijk weekje Italië. We reisden met handbagage dus het was niet mogelijk om alle geshopte waren mee te nemen. 

 

De nieuwe laarzen deed ik aan en de nieuwe jasjes voor de meisjes kregen we er nog net in gepropt maar voor de Pavesi-crackertjes die ik nog weleens mee wil smokkelen, was geen plek.

 

Wat me ook nog net lukte waren drie doosjes van Pastiglie Leone, je kent ze wel, die ouderwets ogende doosjes met Italiaanse snoepjes. Zo mooi vormgegeven dat ik de tekeningen zou willen inlijsten. Terwijl ik een beetje research deed naar deze snoepjes, kwam ik erachter dat ik ze ook gewoon online kan bestellen. Aan de ene kant een beetje jammer want het haalt het unieke van mijn vondst een beetje weg. Aan de andere kant: kniesoor, want al die heerlijke Italiaanse spulletjes kunnen ons wel mooi door deze januarimaand (ja sorry, ik heb altijd een dipje in januari) heen slepen. Ik doe gewoon de gordijnen dicht, bestel Pavesi-crackers en Pastiglie Leone en voor ik het weet trippelen we zonder jas door de tuin.

 

Wat zijn jullie voedsel-souvenirs?

 

Met moois,

May-Britt

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach