Mayo 3.0

Nieuwe mayonaise-smaken die we binnenkort willen gaan uitproberen.

 

Afgelopen jaar werd het internet overspoeld door de mayochup (jaja, wat een originele naam). Mayo-ketchup. De mayochup werd geïntroduceerd door Heinz. De smaak is een beetje als cocktailsaus, maar het mengen van échte ketchup en mayonaise is toch wel het allerlekkerst.
 
Nu wordt mayo 3.0 geïntroduceerd. Zo noem ik het graag, want Heinz gaat nog een stapje of twee verder. In Amerika staan ze natuurlijk alweer in de schappen. Binnenkort hopelijk ook in Nederland te verkrijgen: mayomust en mayocue. Weer van die originele naampjes, vind je niet? Mayo-mosterd en mayo-barbecue. Ik denk wel dat we even een applausje kunnen geven aan mayonaise, aangezien dit keer op keer het hoofdingrediënt is. Goed bezig, mayo. Wij gaan alle smaken binnenkort op de redactie uitproberen.

 

 

Welke zou jij als eerst willen proeven? 

Welke zou jij als eerst willen proeven?

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares