Máxima’s mooiste combinaties

Wat mij betreft is er een glansrijke carrière als mode-icoon aan onze koningin verloren gegaan.   

 

 

 

Over smaak valt natuurlijk te twisten maar ik vind onze Máxima er altijd prachtig uitzien. Ze combineert een goedkope bruine jurk van H&M moeiteloos met een paar designerschoenen, en al draagt ze een jute zak, dan nog is ze vast beeldig.

 

Het scheelt natuurlijk dat onze koningin wel wat centjes mag uitgeven aan haar garderobe, maar wat mij betreft zit het ‘m niet zo in haar couturejurken van Jan Taminiau en chique mantelpakken van Natan. De reden dat ik maar naar haar blijf kijken is dat ik de kleurencombinaties die ze kiest zo bijzonder vind.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht dat is gedeeld door @maxima.as.birds

 

Beige met oranje, paars met groen of geel met blauw. Hoewel ik het zelf nooit zou verzinnen, staat het haar werkelijk schitterend. Het Instagramaccount @maxima.as.birds verzamelt haar mooiste looks en combineert die met foto’s van kleurrijke vogels. Zouden die soms haar inspiratiebron zijn bij de keuze van haar outfit?

 

Misschien komt het door haar Argentijnse roots dat ze overal mee wegkomt. Want als ik in een paars met groene outfit de deur uit zou willen zijn er twee pubers die me met gefronste wenkbrauwen vragen of ik dat wel zeker weet. Ze zeggen nog net niet dat ik hartstikke voor paal loop.

 

Misschien moet ik toch eens in mijn eigen tuin wat vogeltjes spotten. Maar ik kom helaas niet verder dan het suffe bruin met zwart van de mussen en het  niet zo spannende zwart met oranje van de merels.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit