Máxima laat eindelijk weten wat ze van de baard vindt

 

Onze koning heeft sinds kort een heuse baard en dat is, nou ja, best wel wereldnieuws. Een nieuwe look als vorst, op 52-jarige leeftijd: het is wat.

 

Nu weten we eindelijk wat onze knapste koningin Máxima er van vindt. Want dat vroegen we ons als Nederlanders al weken af. Vindt ze het mooi of niet? De koning antwoordt op die ene vraag met het mooiste wat hij had kúnnen antwoorden: ‘U denkt toch niet dat ik een baard zou laten staan als mijn vrouw hem niet mooi zou vinden?’ Zo. Touché. Die zit. Hij is er blij mee dus. ‘En ook scheren kost minder tijd.’ Ach, de praktische kant van onze Willem.

 

Tijdens het staatsbezoek aan India kan de pers het niet laten om Máxima óók nog even om haar mening te vragen. ‘Het staat hem heel goed,’ zegt ze. Maar wat ze er beiden wat minder leuk aan vinden: ‘Het is wel heel kriebelig.’

 

De kans is klein dat onze koning en koningin Amayzine lezen, want ze hebben het al zo druk, dat snap ik ook wel. Maar mocht dit artikel onverhoopt, ooit, op een dag, tóch bij hen terechtkomen, dan wil ik het maar gezegd hebben. Jullie zijn het leukste koningspaar dat een land kan hebben.

Door: Redactie Amayzine.com