May gaat op cursus

 

En dat vindt ze me toch een partijtje gezellig

 

Goedemorgen voor jou,

 

Als jij dit leest, zit ik in de schoolbanken. Of ik ben op weg ernaartoe. Ik heb me opgegeven voor de cursus Vaarbewijs. Die duurt precies een dag en dan heb ik over twee weken het examen. Net zoals ik vroeger toen ik studeerde enorm opzag tegen mijn eerste stagedag (Moet ik dan ECHT van 09:00 tot 17:00 werken?!), hoop ik nu dat ik het volhoud; van 09:00 tot 16:00 les krijgen. Kan ik dat nog wel?

 

Ik heb een kraakvers opschrijfboekje klaargelegd, een extra vulling in mijn etuitje gestoken. En tja, ook maar een broodje gesmeerd want je weet maar nooit of ze daar lunch hebben. Ik vind het toch een partijtje gezellig ouderwets, weer op les met een examen als toetje. Verheug me nu al op de zenuwen die ik ongetwijfeld ga hebben en de opluchting die daarna volgt. Althans, dat hoop ik dan.

 

Fijn weekend voor jou en als je nog een concentratie-tip hebt, hoor ik het graag.

 

Tot maandag,

 

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach