Maartje: Koffie en chocolade zijn misschien niet het allerbest voor je, maar lekker is het wel. En als die twee dan ook nog in een ijscohoorntje komen… Tsja, dan is het hek van de dam.

 

Tamelijk briljant is het idee van de vier bedrijfskundestudenten die zichzelf voor een project tijdelijk tot The Cone Masters gedoopt hebben: koffie uit een met dikke chocolade bekleed ijshoorntje. Je kunt kiezen tussen puur, melk of wit. Daar gaat de koffie in. De chocolade smelt (uiteraard) maar niet al te snel waardoor je chocoladekoffie krijgt. En de hoorn, die eet je als een halfzachte koek in the end op (lekker duurzaam ook: no waste).

 

 

 

Om de hoorntjes aan de man te brengen, en als onderdeel van de studie (win-win) openden de vier (drie jongemannen en een jongedame) een tijdelijke winkel aan de Vijzelgracht in Amsterdam. Dat is vooralsnog de enige plek waar de koffiechocolade-hoorntjes te krijgen zijn en dan moet je ook nog eens snel wezen: 18 juni moeten ze (helaas) weer weg zijn. Ach, dikke kans dat het een keihard succes wordt en The Cone Masters een vervolg krijgt, ook in de rest van Nederland. 

 

 

 Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, een lifestyle-blog dat bol staat van de tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.