Wat doen we met de trap?

 

Sonja: Een trap is natuurlijk gewoon functioneel. Maar het is wel zo leuk om er iets moois van te maken. Vooral als je de eerste bewoner bent van een nieuwbouwhuis moet je aan de bak. (Wat worden die dingen lelijk opgeleverd zeg!)

 

Je kunt de trap natuurlijk laten bekleden met een old skool vloerbedekking. Lekker snel en je hebt er weinig omkijken naar. Maar ik wilde iets anders. Hij moest en zou wit worden. Nou, dat heb je niet zo één twee drie gefikst kan ik je vertellen, da’s echt een bereklus! En ik spreek uit ervaring want afgelopen weekend heb ik eindelijk de laatste laag gezet. Maar het eindresultaat mag er wezen! Wat is dat genieten zeg, als je over de vers geverfde, kraakheldere treden naar beneden loopt ’s ochtends.

 

 
En toch, is-ie nog niet helemaal ‘af’ voor mijn gevoel. Een beetje saai eigenlijk dat wit. De wauw-factor ontbreekt nog. Maar ik wil er niet weer nog meer tijd aan kwijt zijn. De finishing touch moet snel en te gek zijn.

 

 

 

Ik zocht en vond inspiratie bij mijn favoriete Behangfabriek. Hier vind je een te gekke keuze aan trapstickers. Met van die mooie dessins zoals je hier kunt zien. Het wordt nog lastig kiezen zo. Hier kan ik jullie hulp wel bij gebruiken, ik twijfel tussen foto A en foto B. Help!

 
Hoe ziet jullie trap er eigenlijk uit? Zijn jullie er blij mee of wil je ook iets anders?

foto A

 

foto B

 

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, is een bescheiden foodlover en tuiniert graag zonder groene vingers. Denkt altijd aan die roze olifant en is dol op magazines en mooie uitzichten. 

Fotografie: Behangfabriek