Liefde voor de ANWB: Matching sokken en slippers

 

Mijn guilty pleasure is het account ANWB-stelletjes. Niks lekkerders dan smullen van de matching truien, fietspakken, petjes en soms zelfs kapsels. Ja, mensen maken het best bont.

 

Nu heeft ANWB een gouden greep gedaan, waar de koppels vast gelukkig van worden en wij ook, ik geloof dat je bijna kunt stellen dat dit de hit van 2020 gaat worden. We introduceren de matching slippers en sokken.

 

De slippers zijn geheel volgens de trend uitgevoerd volgens het fifty-fifty principe. De ene helft van het logo vind je op links, de andere helft op rechts. Daarbij komt een paar matching sokken, die je ton sur ton of juist in contrasterende kleur kunt dragen. Maar de aller-aller-allerlekkerste feature van deze trendy combinatie is toch wel het vakje voor je douchemuntje. Hoef je dat tenminste niet meer op te diepen uit de krochten van je toilettas of in je beha te stoppen. Hulde, ANWB, mijn bestelling komt eraan. Eén keer een maatje 39 voor in Griekenland of om hier in de achtertuin op rond te stiefelen, dat hangt er nog even om.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ANWB (@anwb) on


 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans