Leuk nieuws voor Boer Tom

 

Hij is voor het eerst vader geworden. 

 

Boer Tom, ken je hem nog? In 2014 deed hij mee met Boer Zoekt Vrouw. En wat een knapperd was het hè? Zo kreeg hij in totaal 1808 brieven van vrouwen die de tulpenboer wel zagen zitten. Hij eindigde het seizoen met de mooie Rimke, twee dagen nadat de laatste aflevering uitkwam vond hij zijn geluk bij Marieke. 

 

In een interview met Boer Zoekt Vrouw liet hij destijds weten: ‘Het kwam heel onverwachts en we zijn er echt door overvallen, maar we zijn zo blij met elkaar!’ 

 

En dat is duidelijk, want vandaag, ongeveer vier jaar later, is Tom voor het eerst vader geworden. Het kindje is gisteren thuis geboren en heet Moos. Zo laat hij via Instagram weten: ‘Yes, we’ve got him! Onze Moos is geboren. Alleen maar liefde voor dit gezonde en prachtige ventje.’ Met Moos en Marieke gaat het heel goed. 

 

Lieve boer Tom, ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik je zeg dat ik het ontzettend leuk voor je vind dat je de liefde gevonden hebt, en gefeliciteerd met je kleine mannetje! 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn