Lachen, gieren, brullen

 

Dit zijn de drie leukste Valentijnsdagacties van 2018.

 

Ben jij een Valentijnsdagfreak? Ik wel. Al die rozenblaadjes, chocolaatjes, cadeautjes, lingerie: hartstikke gezellig allemaal. En het leukste is misschien nog dat al die leuke spulletjes de 15e met flinke korting in de winkels liggen. Lekker inslaan is het dan altijd. 

 

Deze romantische feestdag ontgaat alle grote bedrijven niet. Ze pakken één-voor-één de kans om er een leuke actie bij te verzinnen. Veel plezier kan ik daar altijd aan beleven. Want wat zijn ze allemaal toch creatief. Dus verdienen ze een plekje in de spotlight. Daarom heb ik hier de drie leukste Valentijnsdagacties voor je op een rijtje gezet. Ik zit hier op de redactie te gniffelen terwijl ik dit tik. Want hoe kómen ze erop? 

 

Dus. Wil jij dit jaar iets speciaals voor je man doen? Of ben je toevallig opzoek naar een knappe single? Dan moet je maar snel doorlezen. 

 

 

Jumbo
In de Jumbo kun je al sinds een paar dagen in plaats van het gebruikelijke gele mandje voor een knalroze kiezen. Het roze mandje laat aan het publiek zien dat je single bent en dus kun je op zoek naar anderen met een roze mandje. Op die manier hoopt de supermarktketen mensen te helpen om de ware liefde te vinden. “Uiteraard is de actie met een knipoog, maar mensen liepen vorig jaar wel anders door de winkel wanneer ze een roze mandje vasthadden.’ Dus singles, hup, allemaal naar de Jumbo. En als je al een man hebt, kun je gezellig toekijken of er iets opbloeit tussen de rozemandjesdragers.

 

McDonalds
De McDonalds staat natuurlijk bekend om lekkere frietjes, burgers, milkshakes en overheerlijke frietsaus. Maar speciaal voor Valentijnsdag kun je hier terecht voor een romantisch driegangendiner. Dit allemaal voor een spotprijs van 12,95. Helaas kan het niet bij elk McDonaldsfiliaal, maar alleen in Stadskanaal en Hoogeveen. Geïnteresseerd? Dan kun je hier een reservering maken. Heb je nog een extra reden nodig om te gaan? Lees dan dit maar even.

 

Beautify
Dit moet wel de gekste Valentijnsdagactie zijn die ik ooit heb gezien. Je kunt via Beautify een vriendje inhuren. Klinkt gek, maar is eigenlijk wel hartstikke leuk. Je kunt uit acht knappers kiezen die jou (of een vriendin of vriend van je) op Valentijnsdag allerlei leuke berichtjes, filmpjes  en – voor een aantal gelukkigen – een cadeautje stuurt. Dat is toch lachen. Nu moet ik bekennen dat ik een vriendin van mij voor de grap heb opgegeven. Kijken of ze haar verrassing leuk vindt. Ik hoop van wel. Ben jij ook geïnteresseerd? Kijk dan hier maar even.

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn