La Place heeft het moeilijk

 

IJskoffie, fijne broodjes en frisse smoothies. Ga jij het ook missen om even lekker bij La Place aan te schuiven?

 

De schrik zat er goed in toen V&D de deuren moest sluiten, want toen kon je ook niet meer naar La Place. Gelukkig nam Jumbo de vestigingen over en bleven de kakelverse broodjes die zo voor je neus gemaakt worden en die lekkere appeltaart met nootjes toch te krijgen.

 

Bovendien is het restaurant ook een fijne plek om buiten de deur te werken, tijdens het winkelen even uit te blazen, of om met je kinderen iets te eten. De mijne vonden dat altijd hartstikke gaaf. Dan mochten ze zelf een beker cola tappen of een smoothie kiezen in de allerlekkerste smaken.

 

Ik heb zelfs weleens wat recepten van hun menu uitgeprobeerd. Kun je zo van hun site plukken. Zoals dat appelnotentaartje of de focaccia vitello tonato. Eens kijken of het thuis net zo lekker zou smaken.

 

Supermarktketen Jumbo zag haar omzet door de coronacrisis enorm stijgen, want we konden niet meer buiten de deur eten, maar La Place had het daardoor juist moeilijk. Dat kostte Jumbo miljoenen euro’s, met als gevolg dat een kwart van de La Place-vestigingen dicht moeten. Zo zonde. Staat jouw favoriete filiaal er ook tussen?

 

Apeldoorn De Brink A50

Arnhem Johnny van Doornplein

Bergen op Zoom De Parade

Breda Hazeldonk A16

Den Haag Megastores


Emmen Monetpassage

Gouda De Markt


Heerlen Berden

Hellevoetsluis Struytse Hoeck

Hendrik Ido Ambacht Sandelingen A16


Hilversum Arendstraat


Holten Struik A1

Hulst Morres Wonen

Leiderdorp A4


Middelburg Mortiere

Nederweert Noord Meiberg A2

Nieuwegein City Plaza

Nieuwegein De Kroon A27


Oosterhout Arendshof

Rotterdam Oude Binnenweg

Veenendaal Bloemheuvel A12

Veenendaal Corridor

Zevenaar A12

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit