Koninklijk skiën

 

De Oranjefamilie verblijft weer in Lech voor hun jaarlijkse wintersportvakantie. En in dit prachtige vijfsterrenhotel zijn zij elk jaar te vinden…

 

 

Tjonge, jonge, jonge. Heb jij ook het gevoel dat iedereen opeens aan het skiën is? En met iedereen bedoel ik ook écht iedereen. Ook de Oranjes dus. En op niemand anders ben ik zó jaloers. Zij trekken ieder jaar weer in wintersportoord Lech de lange latten aan om van de prachtige besneeuwde bergen te roetsjen. Heerlijk en het is vast nog zonnig ook.

 

Na het standaard fotomoment gaan ze los. En blijven heel gewoon onder alle andere wintersportgasten. Na het Olympisch succes gaat koning Willem Alexander nu zelf met zijn gezin voor goud. Maar na een lange dag op de piste zal ook deze sportieve familie genieten van hun rust. En dat doen zij niet zomaar ergens. De familie verblijft in het oh zo prachtige (en luxe) hotel Gasthof Post. Ja zeker, ze weten wel wat ze uitkiezen. 

 

 

Een Michelinsterrenrestaurant, winkels met dure merken, verwarmd buitenbad en prachtige skigebieden vind je allemaal in en rondom het hotel. Genoeg om te doen dus. In het hotel verblijven veel bekende mensen,

 

 

miljonairs en miljardairs. Dat moet ook wel, want een gemiddelde kamer kost daar zo’n 1000 euro per nacht. De koninklijke familie heeft daar nog een schepje bovenop gelegd en verblijft in een kamer van wel 2000 euro. Ongetwijfeld koninklijk slapen is dat dus. 

 

Het hotel is tegen een heuvel aangebouwd, waardoor het een bijzondere ligging heeft. Het is landelijk en met Oostenrijkse stijl ingericht. De verschillende kamers bezitten over een gezellige houten lambrisering, artistiek geschilderde meubilair, antiek en jachttrofeeën. De liefde voor details in het hotel zorgen voor warmte en geven het de echte Oostenrijk touch. Ik ben verkocht, waar kan ik boeken? 

 

Wij wensen de familie nog een fijne vakantie toe en kijken nu al uit naar de foto’s. 

 

 

Door Danique ten Boer

 

Beeld:Postlech