Classy, comfy en cool is alles wat ik dit najaar nodig heb 

 

Sta jij soms ook te dralen voor je kledingkast omdat je geen idee hebt wat je aan moet trekken met dit slome herfstweer?

 

Daar heb ik iets op gevonden. De drie C’s zijn alles wat je nodig hebt om er leuk uit te zien in kleding waar je je lekker in voelt. Classy, comfy en cool staan voor drie fijne outfits die je dit najaar in je kast wil hebben en in de webshop van Klingel vond ik een fantastische nieuwe collectie waar ik uit kon kiezen. 

 

Classy

 

Classy staat voor elegant en stijlvol. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik me er niet lekker in kan bewegen. Deze tricot jurk zit heerlijk. En met het lange zwarte vest kan ik er zo mee naar buiten. Ik draag de jurk hier met een leren riem en zwarte laarsjes, maar ik combineer ‘m net zo graag met een paar hippe zwarte gympen. Net zo classy, maar dan toch een tikkie anders.

 

Comfy

 

 

Op een makkelijke dag draag ik het liefst een broek. Maar om nou weer die o zo vertrouwde spijkerbroek aan te trekken… Gelukkig heeft Klingel een grote collectie met de mooiste broeken. Zoals deze broek met een kek ruitje. Hij zit net zo fijn als een jeans en met dit zalige wollige comfy vest kan ik zo op de fiets een boodschap doen. Of even stiekem voor een uurtje op de bank wegkruipen met een boek. En die spicy oranje kleur vrolijkt zelfs de meest druilerige dag op. Ik denk dat ik zomaar m’n lievelingsoutfit heb gevonden. 

 

Cool

 

Het vest had je al gezien in combinatie met de jurk, maar het kan natuurlijk ook als tussenjas gedragen worden. Voor een coole outfit draag ik deze slimfit broek met een coating. Hij is gemaakt van een viscosemix, waardoor hij lekker meerekt en zijdezacht aanvoelt. Ook als je een wat voller maatje draagt staat deze broek geweldig. Wist je trouwens dat je bij Klingel slaagt tot en met maat 54? Voor een koude dag koos ik voor een warme trui in deze zachte kleur roze die ook weer in de fluffy sjaal terugkomt. In combinatie met het vest en zwarte leren laarsjes zorgt het voor net dat ‘edgy’ randje.

 

Comfy, classy of cool: zo grijp ik nooit meer mis en voel ik me altijd goed in m’n kleding. Lijkt het je ook wat, deze drie C’s? Kijk dan snel op Klingel.nl. Alle items zijn te vinden in hun uitgebreide webshop. Happy shopping!

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit