Fan van Fred

 

Ik ben echt fan van die man. Stylist Fred van Leer is zo grappig, maar hij weet me ook te raken. Kijk maar even…

 

 

Je kent hem misschien wel als deskundige bij RTL-Boulevard of Say Yes To The Dress waarin hij bruiden aan de trouwjurk van hun dromen hielp. Hij is al jaren een vast gezicht in de Nederlandse showbizz. Laat de glim en veren maar aan hem over. Ze noemen hem niet voor niets Fred Paillet. Gaat het om glamour, dan is Fred erbij. Liefst op palen van hakken waar ik nog niet eens mee kan zitten. Maar Fred kan er zelfs prima op rennen.

 

Ik volg Fred ook op Instagram waar hij vaak hilarische dingen post. Maar gisteren wist ie me wel te raken. Fred liet een foto zien van Stef. Een leuk jongetje dat net als Fred, houdt van glitter en van hakken. Maar daar wordt Stef om gepest. Suf hè?

 

 

Moet je dat koppie zien; Stef is helemaal in zijn element en zo klein als hij is, durft hij wel zichzelf te zijn. Daar kunnen grote mensen nog wat van leren. Want waarom mag een meisje wel van voetballen houden maar een jongen niet van pailletten? Dat snap ik niet helemaal.

 

Wat een lekker ventje, die Stef. Ik ben fan, van Fred…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit