HANGAR X FRANSKA.NL

 

Wij zijn klaar voor Hangar Plage!

 

Hangar Amsterdam was al absoluut een van onze favoriete hang-outs, maar deze zomer zijn we er helemaal niet meer weg te slaan.

 

Bij ons op de redactie zijn we vanaf dag één gek op Hangar in Amsterdam-Noord, de plek waar Franska.nl het levenslicht zag.

 

Raw chic, zo wordt het er sinds de opening genoemd, vooral vanwege de locatie, het waanzinnige design én de kwaliteit van de keuken. En daar waren we het dus al helemaal mee eens.

 

Maar deze zomer zul je ons er nog vaker aantreffen. Met onze laptops. In de zon. En met blote voeten in het zand. Uitkijkend over het IJ. Want er was al een terras om heerlijk te lunchen of te eten, maar nu is er ook een stadsstrand aangelegd. Op de perfecte plek, met zon van 9 tot 9! Saint-Tropez meets Berlijn, en dat dan gewoon in Amsterdam-Noord.

 

Kom je ook gezellig borrelen met je vriendinnen of een after-dinner-cocktail drinken met z’n tweeën? Een lekker luie zondag hangen onder een palmboom (echt!) kan natuurlijk ook. Je hebt er altijd het mooiste uitzicht over het IJ en de Oostelijke eilanden. Wij zijn klaar voor Hangar Plage! Tot gauw!