Kissing in de Koog

 

Een paar dagen romantisch weg? Met je geliefde lange strandwandelingen maken, karakteristieke dorpjes verkennen en relaxen in de wellness.

 

Dit Valentijns-arrangement naar hotel Greenside op Texel is perfect hiervoor. De ingrediënten zijn er. De romantiek? Daar moet je natuurlijk zelf wat voor doen.

 

 

Verras je lief met een romantisch uitje

 

 

Druk, druk, druk, we zijn het allemaal. Wordt het niet weer eens tijd voor een portie romantiek in het leven? En wanneer kun je dit nu beter plannen dan op Valentijnsdag.

 

Neem een paar dagen vrij, regel eventueel opvang voor de kids, de katten of de hond, stap op de boot naar Texel en je komt direct al in de relax-mode. Echt waar!

 

 

 

 

 

 

Slapen onder rozenblaadjes

 

En op je kamer aangekomen vind je vervolgens ontelbare rozenblaadjes op je bed. Hoe leuk is dat! Het romantische begin is er.

 

Natuurlijk kun je op je kamer blijven, maar daarvoor kom je niet naar Texel. Weekendtas aan de kant, wandelschoenen aan en tien minuten later sta je al op het Noordzeestrand te genieten van de woelige Noordzee en het witte strand. Voor je het weet is je hoofd weer vrij van de dagelijkse beslommeringen en heb je echt tijd voor elkaar.

 

Trek er een paar dagen op uit: wandel dicht tegen elkaar aan door het bos, hand in hand over het platteland of struin arm in arm door de dorpjes. Of doe helemaal niets en geniet van de wellness in het hotel.

 

Na een paar dagen ben je weer helemaal zen. En om de romantiek nog een klein handje te helpen wordt er champagne met amuses voor je geregeld! Dat wordt dus ‘kissing in de Koog’…

 

Speciaal Valentijns-arrangement, alleen voor Franska.nl-lezers

 

Boek hier t/m 28 februari 2018 het speciale Franska.nl-Valentijns-arrangement “Kissing in de Koog” in Hotel Greenside op Texel.

 

Prijs bij aankomst in februari € 109,- p.p. en bij aankomst in maart € 119,- p.p.

 

Het arrangement is geldig t/m 28 maart 2018, en hierbij is inbegrepen:

 

2 nachten in een Tuinkamer in het viersterrenhotel Greenside in de Koog met een heerlijk ontbijt op basis van 2 personen, waarvan de eerste ochtend ontbijt op bed

Rozenblaadjes op het bed

Champagne met amuses

Gebruik van de wellness

 

Door Anneke Jansema

 

Beeld: Eoszine