Zoek de verschillen!

Jeanette: ‘Omdat ik zelf niet echt van de variatie in mijn haar ben, vind ik het wel leuk om dit te proberen. Ik wil eens wat anders, maar ik wil graag wel mijn krullen en lengte behouden.’

 

Dit deed Rob Peetoom

Jeanettes haar is twee tinten donkerder gemaakt en heeft nu een warmere kleur. Hierdoor krijgt zij ook wat meer kleur in haar gezicht. Er is volume gecreëerd aan de zijkanten met een coupe-föhn, en haar krullen zijn natuurlijk gekruld: dat staat haar het mooiste.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Jeanette gebruikt:

Crème de la crème Kérastase, voor glad en gecontroleerd haar. Dit product zorgt ook voor minder pluis. Daarna is er de Outshine 01 Redken toegepast. Dit lichtgewicht stylingproduct met crème-formule bevat shea butter voor een gladde finish zonder frizz.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Jeanette: ‘Geweldig, ik vind het zo leuk! Het was ook heel gezellig, ik kom hier zeker nog een keer terug.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S. Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylist: Donovan. Make-up: Ruby. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas